priser
Jakt
Opplevelser
Aksjonær
Eksotisk Jakt
Dyret er observert gjennom kikkerten. Vindforhold sjekkes. Plutselig løper en vortesvin ut av buskene fem meter foran deg. Spenningen stiger. Vil vi lykkes! Les mer
Opplevelser i Afrika
Sør Afrika er det komplette land for opplevelser og aktiviteter. Bare din egen fantasi setter grenser! Mulighetene er mange for den som ønsker en aktiv ferie! Les mer
Kjøp av aksje
Benytt muligheten til å eie en aksje i denne fantastiske lodgen! Eierskap vil gi deg mange fordeler. Både privatpersoner og firmaer kan kjøpe en aksje i Greys Gift Lodge. Les mer
Jakt i Sør-Afrika

Svært få land kan by på så varierte og spennende jaktmuligheter som Sør-Afrika. Antallet jaktbare arter, variasjonen i terrenget og de ulike jaktformene tilfredsstiller selv den mest krevende og erfarne jeger. Åpne savanner, sletter, fjellområder samt områder med tett vegetasjon, byr på ulike utfordringer. Arealene er enorme og varierte slik at jakten lett kan tilpasses den enkelte jegers ferdighet, kondisjon og krav til vanskelighetsgrad.

Hver enkelt jaktdag byr på nye opplevelser. Det spesielle med denne typen jakt, er at det skjer noe hele tiden. Når jaktdagen er over er det nye inntrykk og opplevelser som skal fordøyes. Ingen dager er like, og ingen dager er kjedelige!

For den helt uerfarne jegeren er dette en trygg og sikker mulighet til å oppleve en spennende og utfordrende jakt under tilsyn av profesjonelle jegere. Sikkerhet, riktige arter, størrelse på byttet og avstand er viktige faktorer guiden din vil avgjøre for deg dersom du er usikker. Jakt- og skytepress er bannlyst hos oss! Dersom forholdene er riktige er det du, og du alene, som tar avgjørelsen om å løsne skudd.
Enten du velger troféjakt eller avskytningsjakt, kan du se frem til spennende opplevelser og utfordringer hver dag.

Troféjakt er den vanligste jaktformen. Troféjakt innebærer at man jakter på representative dyr som måles etter en klassifisering satt av S.C.I. (Safari Club International). Lengde og tykkelse på horn er kriteriene for fastsettelse av poeng og medaljevalør.
Avskytningsjakt er avskytning av hunndyr, gamle hanndyr eller dyr som av andre grunner bør avlives. Denne jakten er en del av viltforvaltningen og er på enkelte steder og i perioder viktig for en bærekraftig og sunn viltstamme.

Greys Gift Lodges jaktområde ligger i Sør-Afrikas Eastern Cape. Det tar to timer med bil fra Port Elisabeth og 40 minutter fra Grahamstown. Området er på 40 000 mål og inkluderer variert terreng med fjellområder, åpne sletter og bush. Et variert planteliv med ulike biotoper gjør området til et eldorado for de fleste antilopearter. Gode veiforbindelser gjør nesten hele området tilgjengelig for jakt. Dette er altså et jaktområde som gir deg unike utfordringer og spenning. Vi har også mulighet for å jakte på naboterrengene våre som har en totalstørrelse på over 200 000 mål. Alle områdene ligger maks 20–30 minutter unna med bil. Ingen ønsker å sitte timevis i bilen til og fra jaktområdet!

Jegerne og guidene våre er profesjonelle, og har den fordelen at de er født og oppvokst på farmen og har jaktet i disse områdene siden barndommen. Lokalkunnskapen deres er uten tvil selve nøkkelen til en effektiv og god jakt. Videre setter de sin ære i at du som gjest skal oppleve en suveren jakttur som er tilpasset ditt tempo og dine ønsker. Og de anstrenger seg selvsagt for at jaktturen din skal bli optimal på alle områder.

Det er mulig å jakte på ca 30 forskjellige viltarter, og området er ikke innhegnet av høye viltgjerder. Bestanden er stor og det er meget gode muligheter for flotte trofeer. Dersom vi ikke allerede har artene du ønsker å jakte på, eller gode nok trofeer av artene, kan vi likevel tilby dette via nabofarmene våre.

Jakt med hunder på lynx og bushpig er en spennende og utfordrende jakt som vi har stor suksess med. Jakten er en krevende og annerledes opplevelse som bør prøves.
Vi arrangerer flere drivjakter hvert år. Denne jaktformen gir garantert mange spennende situasjoner og mye action.

Vi har også tilgang til meget gode jaktterrenger i Northern Cape, Kwazulu Natal, Western Cape og Free State.

Områdene våre i Free State gir i tillegg flotte muligheter for due- og andejakt. De store områdene med dyrket mark, solsikkeåkre samt våtmarker, gir optimale forhold for fuglejakt. Samarbeidspartneren vår har arrangert jaktturer i over 30 år. Her får du virkelig svingt hagla!
Vi tilrettelegger alt for jakten. Kontakt oss for priser, sesong og mer informasjon.

Gjestene våre legger seg med et smil om munnen hver kveld!Er det ting du lurer på eller noe som er uklart, så ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon.
Se her for mer generell informasjon om regler for jakt i Sør Afrika.


Generell informasjon
Her finner du informasjon som hjelper deg å forberede reisen samt hjelpe deg underveis. Forhåpentligvis også gir deg svar på noen av dine spørsmål om praktiske ting. Les mer
Kontakt oss
På vår side vil du få en god oversikt over det meste vi tror er nødvendig å vite om oss, men det er alltid noe vi kan ha oversett. Derfor har vi en egen side hvor du kan kontakte oss eller våre agenter. Les mer
Om oss
Grey’s Gift Lodge er et selskap som tilbyr jakt og safari med det formålet å gi gjestene en opplevelse for livet. Selskapet har både norsk og sørafrikansk eierskap. Les mer
 


Copyright Greys Gift Lodge 2017. Contact email: :gerrieheinen@yahoo.com webdesign: adundas.no
Partners: www.fjallripan.net / www.lofsdalenpanorama.se