priser
Jakt
Opplevelser
Aksjonær
Eksotisk Jakt
Dyret er observert gjennom kikkerten. Vindforhold sjekkes. Plutselig løper en vortesvin ut av buskene fem meter foran deg. Spenningen stiger. Vil vi lykkes! Les mer
Opplevelser i Afrika
Sør Afrika er det komplette land for opplevelser og aktiviteter. Bare din egen fantasi setter grenser! Mulighetene er mange for den som ønsker en aktiv ferie! Les mer
Kjøp av aksje
Benytt muligheten til å eie en aksje i denne fantastiske lodgen! Eierskap vil gi deg mange fordeler. Både privatpersoner og firmaer kan kjøpe en aksje i Greys Gift Lodge. Les mer
Lodgen

Greys Gift Lodge ligger vakkert til på en åsrygg, og kan dermed by på en fantastisk utsikt over vannhullene, dalen og fjellene. Området rundt lodgen er frodig, har et variert dyreliv og et landskap som er en sann fryd for øyet. Fra de store terrasseområdene kan du skue utover flokker av kuduer, impalaer, sebraer, vortesvin og andre eksotiske dyr.

Etter en lang og opplevelsesrik dag anbefaler vi at du setter deg på terrassen med noe godt i glasset og ser solen gå ned over dette mektige landskapet. Din eneste bekymring i verden bør være hvorvidt du vil sove lenge eller stå opp når fuglene kvitrer for å se soloppgangen over de samme slettene mens du hører savannens dyr kalle på hverandre.

Greys Gift Lodge er svaret på drømmene dine enten du vil jakte eller bare nyte livet. Vi tar hånd om deg og dine behov. I selve lodgen vil vi gi deg det beste av mat og drikke, samt enestående service i meget komfortable omgivelser.

Med guidede safariturer i det ville og vakre landskapet, samt mange andre hyggelige og spennende aktiviteter, ligger alt til rette for et uforglemmelig opphold!

Hos Greys Gift Lodge hilser vi alle gjester velkommen på en varm og personlig måte. Hovedbygningen er på 700 kvm og rommer de fleste fasiliteter du kan ønske deg. De ansatte står til gjestenes disposisjon til enhver tid og gjør alt – og litt til – for at oppholdet ditt skal bli et minne for livet.

Tradisjonsrik, sørafrikansk mat tilberedes etter alle kunstens regler og du vil få fantastiske matopplevelser du sent vil glemme. Menyen er selvsagt spekket med viltkjøtt, samt lam og okse fra egen farm. Å tilberede kjøttet på grill – braiien – er viden kjent som en sosial og smaksrik opplevelse.

På Greys Gift Lodge har vi valgt å blande tradisjonelt afrikansk interiør med en klassisk europeisk design som har fått et moderne tilsnitt. Interiør og farger er spesielt utvalgt for å skape en lun, varm og eksklusiv atmosfære.

Lodgen har et stort spiseområde med innendørs grill/peis, innen- og utendørs lounge, bar, spill- og tv-rom, gjestetoaletter og seks soverom. I tillegg kommer de store uteområdene med svømmebasseng, soldekk, utegrill og bålområde.

Gjesterommene er store og luftige (50 kvm) og har utgang til terrasse med utsikt over det flotte landskapet. Her kan du nyte morgenkaffen til soloppgang og yrende dyreliv!

Hvert rom er innredet etter et tema og er således unike. Alle rommene er imidlertid utstyrt med stor dobbeltseng (kan deles til to enkeltsenger), behagelig sittegruppe med sovesofa samt peis, kjøleskap, tv med DVD-spiller og musikkanlegg. Aircondition er selvsagt standard på alle rom. Her er alt tilrettelagt for en koselig og avslappende kveld! I tillegg har rommene flotte og moderne bad med badekar. Dersom du føler deg mer eventyrlysten, kan du gå ut på terrassen og stige ned i et eget badekar utendørs!Hovedbygget på Greys Gift Lodge består av flere hyggelige fellesområder. Inne finner du en innbydende bar som leder til et utendørs lounge-område. Det er selvsagt aircondition i hele hovedbygget. Innendørs-loungen med stor peis er et naturlig samlingssted om kveldene. I tilknytning til baren har vi også et eget spillrom med biljard, dart og storskjerm.
Restauranten/spiseområdet innendørs er luftig og åpent med peis og innendørsgrill (braii). Foldedørene rundt restauranten kan åpnes og dermed akkompagnere det gode måltidet med magisk, afrikansk kveldsluft.

Uteområdene hos Greys Gift Lodge er et kapittel for seg og består av store terrasseområder med behagelige sittegrupper, solsenger og et deilig basseng. Her ligger alt til rette for å nyte tiden mellom andre aktiviteter.

Uansett om du foretrekker å tilbringe dagen i solen ved bassenget, i utendørs-loungen med en god bok eller dra på jakt eller fotosafari, vinsmaking eller noe annet av det Sør-Afrika har å by på, kan du være sikker på at hver dag hos Greys Gift Lodge blir en opplevelse for livet!

Velkommen til et uforglemmelig opphold!
Greys Gift Lodge – gaven du unner deg selv!

Generell informasjon
Her finner du informasjon som hjelper deg å forberede reisen samt hjelpe deg underveis. Forhåpentligvis også gir deg svar på noen av dine spørsmål om praktiske ting. Les mer
Kontakt oss
På vår side vil du få en god oversikt over det meste vi tror er nødvendig å vite om oss, men det er alltid noe vi kan ha oversett. Derfor har vi en egen side hvor du kan kontakte oss eller våre agenter. Les mer
Om oss
Grey’s Gift Lodge er et selskap som tilbyr jakt og safari med det formålet å gi gjestene en opplevelse for livet. Selskapet har både norsk og sørafrikansk eierskap. Les mer
 


Copyright Greys Gift Lodge 2017. Contact email: :gerrieheinen@yahoo.com webdesign: adundas.no
Partners: www.fjallripan.net / www.lofsdalenpanorama.se